Lees hier de laatste blog van G&N Recycling uit Zwolle

 • 13/09/2021 0 Opmerkingen
  Waarom metaalrecycling goed voor het milieu is

  Onze samenleving heeft steeds meer metalen nodig – als bouwmaterialen, verpakkingsmaterialen en belangrijke elementen in bijvoorbeeld accu's en elektronica. Ook de groeiende vraag voor 'groene' producten, zoals elektrische auto's, gaat hand in hand met de groeiende behoefte aan de metalen die noodzakelijk zijn voor de productie van deze producten. Metaalrecycling speelt een belangrijke rol in het verduurzamen van deze productieprocessen. G&N Recycling uit Zwolle legt u hier uit hoe dit zit.

  Lees meer
 • 20/12/2019 0 Opmerkingen
  Duurzaam recyclen: metaalrecycling en het milieu

  Wist u dat de vraag naar metalen wereldwijd sneller toeneemt dan de vraag naar voedsel? Metaal is een natuurlijke grondstof die in mijnen uit de aarde gewonnen moet worden. Dit belast het milieu aanzienlijk. Bovendien zijn nieuwe metalen niet onuitputtelijk. Het duurzaam recyclen van metalen is dus essentieel om aan de vraag naar metalen te kunnen voldoen, zonder het milieu onnodig te belasten. Hier leest u meer over duurzame metaalrecycling en wat de voordelen hiervan zijn – voor uzelf én voor het milieu.

  Lees meer
 • Metaal snijden
  29/11/2019 0 Opmerkingen
  Alles over metaalrecycling

  Vrijwel iedereen is zich er tegenwoordig van bewust dat het recyclen van grondstoffen noodzakelijk is om het milieu zoveel mogelijk te ontzien. Dit geldt ook voor metalen. Zowel ferrometalen (metalen die ijzer bevatten) als non-ferrometalen (metalen zonder ijzer) kunnen perfect gerecycled worden. Wat houdt metaalrecycling precies in en hoe gaat dat in zijn werk? Daarover leggen wij u graag meer uit. Lees snel verder!

  Lees meer

Adres

G&N Recycling
Graham Bellstraat 18
8013 PL,  Zwolle

Kvk: 5086104

Openingstijden

Maandag - Vrijdag 08:00 - 16:30

Zaterdag 08:30 - 12:00

G&N Recycling: in- en verkoop van ijzer & metalen en meer in Zwolle