IJzerscherp
geprijsd

Sloopwerk, demontage en ontruimingswerkzaamheden
van ijzer en metaal

Sloopwerk in Zwolle en omstreken

Naast in- en verkoop van ijzer en metaal kunt u bij ons ook terecht voor sloopwerken. U schakelt ons in voor volledige slooptrajecten, van begin tot eind. Van projectbegeleiding tot de verwijdering van de laatste restjes ijzer en metaal. U kunt ervan op aan dat wij al uw sloopwerken op een verantwoorde en veilige manier uitvoeren.

Ik wil graag meer informatie over sloopwerken

Demontagewerk

Sloopwerkzaamheden bestaan over het algemeen niet alleen uit afbreken, maar ook uit demonteren en dit moet op een vakkundige wijze gebeuren. Bij G&N Recycling demonteren we iedere situatie op een veilige en verantwoorde wijze. Zo plaatsen we waarnodig stofwanden en zorgen dat vrijkomende materialen, gevaarlijke stoffen en vloeistoffen, zorgvuldig worden gescheiden en afgevoerd, waar mogelijk voor recycling.

Ik wil een offerte aanvragen

Ontruiming

Ook voor een ontruiming van een pand kunt u bij G&N Recycling terecht. Als u dit wenst, kunt u de inboedel bij ons opslaan of door ons laten transporteren naar een andere locatie. We behandelen iedere ontruiming met respect, te meer omdat we ons er van bewust zijn dat de reden van ontruiming niet altijd een plezierige is. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe gaan wij te werk?

  1. Voorbereiding: voordat we van start gaan, komen we langs om een inventarisatie te maken van het project. Aan de hand hiervan bieden we u een scherpe offerte. Gaat u akkoord dan volgt een uitgebreid plan van aanpak.
  2. Start: na akkoord starten we de sloopwerkzaamheden. Alle materialen die vrijkomen worden gesorteerd en afgevoerd. U hebt er geen omkijken naar.
  3. Circulaire economie: materialen verdienen, waar mogelijk, een tweede leven. Dit verwezenlijken we op onze locatie in Zwolle.
  4. Nabespreken: na afloop van het slooptraject, bespreken we het proces nogmaals met u.